SERVEI MUNICIPAL DE TRANSPORT PÚBLIC DE LA CIUTAT DE REUS
 

INFORMACIÓ SOBRE EL SERVEI DEL TAXI

El servei de taxi està regulat per la LLEI del taxi19/2003, de 4 de juliol, Generalitat de Catalunya. i per L’Ordenança del servei del Taxi de l'Ajuntament de Reus. Funciona amb unes tarifes urbanes per als serveis que es realitzen en l'àmbit de la ciutat de Reus. En recorreguts que no estan compresos dins d'aquest entorn geogràfic s'aplica la tarifa interurbana, que és autoritzada per la Generalitat de Catalunya. 

És un servei que funciona sempre amb taxímetre, el qual ha d'estar ubicat en un lloc visible del vehicle. El conductor haurà de posar-lo sempre en funcionament a l'inici del recorregut, i, en punt mort, en finalitzar.

Si el passatger porta equipatge, el conductor o la conductora l'ajudarà a carregar-lo i descarregar-lo del maleter.

Si es viatja amb nens menors de 12 anys, aquests han d'anar asseguts al seient de darrere i vigilats perquè no distreguin el conductor. Durant el viatge no es pot beure, menjar ni fumar al vehicle, encara que conductor i viatger acordin el contrari.

Si vol que el taxi l'esperi després d'haver fet un primer trajecte, el taxista li pot demanar, com a garantia, el pagament del trajecte i, a més, el preu de mitja hora d'espera, si està en l'àrea urbana, i el d'una altra hora si està en un descampat. Al cap d'aquesta estona, si encara no ha tornat, es podrà desvincular del servei.

El taxi està obligat a admetre persones invidents acompanyades per un gos pigall (Llei del Parlament de Catalunya 10/1993).

És molt important que perquè vostè no sigui objecte d'abusos i falta de qualitat en el servei ha d'observar el següent:

 • El taxi estigui autoritzat per l'Ajuntament de Reus com a servei municipal de Reus, per la qual cosa qualsevol taxi que no sigui un taxi municipal de Reus, esta cometent una irregularitat i podrà ser parat i si escau denunciat per les autoritats competents. Els taxis de Reus s'identifiquen per ser vehicles blancs amb la franja blava i la rosa de Reus en les portes davanteres.
 • Si vostè confon un taxi municipal i el servei es realitza en un vehicle particular, que actua fora de la legalitat, no tindrà les garanties de seguretat mínimes per als ocupants, manca de cobertura legal i una nul·la qualitat exigides per la normativa.

 

INFORMACIÓ TAXIS REUS

Per a mes informació per a qualsevol dels nostres serveis truqui al telèfon 977.34.18.10 en horari d'oficina (de 8:00h a 14:00h), de dilluns a divendres, o pot fer-nos arribar les seves consultes al correu electrònic, info@taxisreus.com

 https://www.facebook.com/taxisreus?fref=ts

OBJECTES PERDUTS :

Per a objectes perduts truqui al telèfon 977.34.18.10 en horari d'oficina (de 8:00 a 14:00) de dilluns a divendres.

PUBLICITAT:
Li oferim la possibilitat de publicar el seu negoci tant a la nostra pàgina web com als nostres vehicles, podem contractar des de 1 a 25 vehicles per a la seva publicitat.

 


 

PREGUNTES FRECUENTS

Totes les reserves són per a trasllats privats i es realitzen amb vehicles autoritzats i degudament identificats, tal i com s’estipula la l’Ordenança Municipal del Servei del Taxi de la ciutat de Reus. Vostè viatjarà en un vehicle d'ús exclusiu . Això el permetrà evitar cues , estalviar temps d'espera per altres passatgers i realitzar un viatge directe al seu destí sense parades .

Els nostres vehicles son blancs amb una franja blava i la rosa de Reus a les portes.

Els conductors són professionals especialitzats i qualificats per l’Ajuntament de Reus en aquest tipus de serveis, amb una experiència, una formació i un règim de funcionament idoni per oferir-li les millors condicions de satisfacció en els seus desplaçaments.

 • És segur els pagaments telemàtics a la nostra pàgina de reserves?
  Sí. Les dades de la targeta de crèdit no s'introdueixen fins a l'últim pas del procés de reserva, en el qual ets redirigit a un servidor totalment segur de l'entitat bancària on fa el pagament .

   

 • Hi ha càrrec addicional per pagar amb targeta de crèdit ?
  No. No hi ha costos addicionals en realitzar el pagament online amb targeta de crèdit. Els preus que són visibles en fer la recerca seran els preus màxim que hauràs de pagar si decideixes formalitzar la seva reserva.

   

 • Quant equipatge per persona se'ns permet portar?

  La capacitat aproximada d'un vehicle estàndard, tipus turisme, de fins a 4 places més conductor és de dues maletes grans o tres mitjanes . Es considera com maleta gran aquella que les mesures màximes siguin de 80x50x30 centímetres i un pes màxim de 20 quilograms, el que, en qualsevol cas, representa un pes màxim de 40 quilograms d'equipatge si el vehicle contractat és dels de fins a 4 places més conductor . Els vehicles amb un nombre de places superior a quatre més conductor, tenen una capacitat aproximada d'una maleta gran per passatger.

  Si us plau, tingueu precaució al reservar un vehicle amb la capacitat adequada a les necessitats del teu grup, ja que només voste pots saber el que realment necessita. Davant de qualsevol dubte, indica'ns en el formulari de reserva el nombre i dimensions de l'equipatge.

   

 • Equipatge extra?, tal com equipament esportiu o aquest ocupa un gran volum
  Si us plau indiqueu-nos les seves necessitats en els comentaris de la reserva. Buscarem la millor solució i li donarem resposta a les seves necessitats.

 

Reserva el teu taxi

+ 34 977 34 50 50 (24h)

Aeroport de Reus

+00 34 659 012 875 (horari comercial)